Foto albums

Fit & Vitaal voor 60+

Wie zijn wij?

Hi5Ambacht is een non-profit organisatie die sportieve, culturele en buurtactiviteiten voor jong en oud in Hendrik-Ido-Ambacht organiseert.

(van links naar rechts, boven naar onder: Ellen Verschoor - Vakleerkracht, Rob Cremer - Sportcoach, Lotte Blok - Vakleerkracht, Anja Krougman - Senioren Beweegcoach, Cris Rosmolen - Vakleerkracht, Wendy Dubois - Buurt- en cultuurcoach, Tinka Lansbergen-Schouwenburg - Coördinator Hi5Ambacht)

Wij zijn Team Hi5Ambacht. Een groep sportieve en culturele krachten, waaronder ook vakleerkrachten lichamelijke beweging. Wij werken samen onder verantwoordelijkheid van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, maar zijn in dienst bij de stichtingen Hattrick en Vivenz en de Blije Borgh.
 

Waarom Hi5Ambacht? 
Kinderen en jongeren in Hendrik-Ido-Ambacht kunnen via ons eenvoudig en goedkoop (vaak zelfs gratis) kennismaken met sport, cultuur en hun eigen talenten. Ook aan ouderen bieden wij de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan sportieve activiteiten. Zo houden we heel Hendrik-Ido-Ambacht creatief en fit.

We doen het samen
Hi5Ambacht wordt mede mogelijk gemaakt door de landelijke impulsregeling brede scholen, sport en cultuur. De gemeente is opdrachtgever van dit meerjarenproject. Al onze activiteiten organiseren we in samenwerking met onze partnerorganisaties in het project.