Foto albums

Fit & Vitaal voor 60+

Informatieavond sociale media, alcohol en drugs 30-5-2018

Informatieavond sociale media, alcohol en drugs
voor ouders, coaches en trainers

Mag uw puberkind experimenteren met meer zelfstandigheid, nieuwe vrienden en roken, alcohol en drugs? Of stelt u grenzen? Hoe kunt u uw kinderen beschermen tegen (online) verleidingen? Als ouder heeft u vaak meer invloed op uw kinderen dan u wellicht denkt. Wilt u een kijkje nemen achter de schermen in de wereld van uw puber? En bent uw nieuwsgierig naar tips van professionals en andere ouders van pubers hoe u met deze thema's om kunt gaan in de opvoeding? Kom dan naar de (gratis) informatieavond op woensdag 30 mei over sociale media, alcohol en drugs. De bijeenkomst is een initiatief van Hi5Ambacht samen met de Dienst Gezondheid en Jeugd en Bureau Leefstijl.

Special guest is Glenn Helder, ervaringsdeskundige en oud-voetbalinternational. Hij vertelt over hoe je kan omgaan met kansen in het leven. Zijn motto: "Je hebt altijd een keuze, maak de juiste!"

Wanneer? Woensdagavond 30 mei van 19.00 uur tot 21.30 uur
Waar? Voetbalvereniging ASWH, Sportpark Schildman, Reeweg 75b.
Toegang Gratis


Programma
19.00 uur Ontvangst

19.15 uur Opening door ervaringsdeskundige en oud-voetbalinternational Glenn Helder
Vallen en opstaan hoort bij het leven. Maar wat doe jij met de kansen die het leven je biedt? Je hebt altijd een keuze, maak de juiste!

19.45 uur Presentatie over sociale media door Bureau Leefstijl
"Jullie moesten eens weten wat wij online uitspoken"(Nadie, 14 jaar).
Kent u de online wereld van uw kind? Welke regels stel je over het gebruik van een mobiele telefoon en hoe praat je hierover met je puber? Professionals nemen u na de inleiding van Nadie mee in de online wereld van uw kinderen.

20.30 uur Presentatie alcohol en drugs door Youz
Tips over omgaan met thema's als roken, alcohol en drugs in de opvoeding.

21.00 uur Afsluiting met hapje en drankje