Foto albums

Fit & Vitaal voor 60+

Leuke vacature bij HI5Ambacht 17-1-2018

Hi5Ambacht zoekt enthousiaste sportieveling die binnen een breed activiteitenaanbod aan de slag gaat! Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie, waarbinnen je verschillende activiteiten voor de doelgroep 12-15 jaar organiseert en uitvoert, solliciteer dan meteen!

Wat ga je bij ons doen?

Je zal verschillende activiteiten voor de leeftijd 12-15 jaar gaan organiseren en uitvoeren. De nadruk binnen de activiteiten zijn activiteiten op het gebied van sport. Naast sportieve activiteiten zal je ook bredere activiteiten gaan organiseren en uitvoeren, hierbij valt te denken aan een maandelijkse tienerdisco. De activiteiten voor deze doelgroep zijn veelal aan het einde van de middag of in de avond.

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van alle activiteiten voor deze voor ons relatief nieuwe doelgroep.

Wat breng je mee?

Om deze functie goed te kunnen vervullen beschik je over:

·        Een MBO diploma (niveau 3 of 4) in de richting sport;

·        Aantoonbare ervaring binnen de leeftijdscategorie 12-15 jaar op het gebied van sport;

·        Ervaring binnen het bredere spectrum aan activiteiten is een pre.

Je schakelt makkelijk en je durft lef te tonen en initiatief te nemen. Je hebt een open houding naar je collega’s.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij Hi5Ambacht, een jonge een ambitieuze organisatie. Hi5Ambacht heeft een stevig activiteitenaanbod neergezet voor de jeugd in Ambacht. Er is een verbinding gelegd tussen Hi5Ambacht en het jeugdteam, omdat Hi5 veel kinderen ziet en hierbij een belangrijke signaleringsfunctie heeft. Ook biedt Hi5Ambacht in samenwerking met het jeugdteam lichte, laagdrempelige ondersteuning, zowel binnen als aanvullend op het vaste activiteitenaanbod. Bovendien kunnen de activiteiten zelf worden gezien als een preventieve voorziening. Ook het aanbod voor de doelgroep 12-15 jaar kan gezien worden als een preventieve voorziening.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie met inhoud en een team van professionele collega’s dat uitkijkt naar iemand die zijn werkzaamheden volledig zelfstandig kan uitvoeren, maar ook graag in teamverband werkt.

Het betreft een functie voor 10 uur in de week en is ingedeeld in schaal 6 van de cao-sport. Het dienstverband is uitbesteed bij Stichting Hattrick, je krijgt hier een dienstverband voor een jaar.

Solliciteer of nog meer weten?

Je kunt direct solliciteren, door te mailen naar tinka@hi5ambacht.nl. Met vragen over de functie kun je terecht bij Tinka Lansbergen-Schouwenburg, coördinator Hi5Ambacht, via bovenstaand mailadres of via telefoonnummer 06-42413836.

Acquisitie stellen wij niet op prijs!

Aantal uur: 10 uur per week
Organisatie: Hi5Ambacht, dienstverband via Stichting Hattrick
Reageer voor: 10 februari 2018